Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
27
května

Slavnostní otevření areálu Butky Park

Butky Park

zpět na výpis akcí
 

V sobotu 27. května otvírá multifunkční areál Butky Park. Přináší koncert Tata Bojs zdarma i zábavu pro celou rodinu.

Datum:27. 05. 23
Čas:13:30 - 22:00
Kategorie: kultura|koncerty, hudba, zábava| zábava - ostatní, pro děti| Sport, Divadlo, Hry, Zábava, Kreativita

Přemýšlíte, kam vyrazit o posledním květnovém víkendu? Máme pro vás tip! V sobotu 27. května se v sousedství pražského obchodního centra Galerie Butovice otevře multifunkční areál Butky Park. Atraktivní program nabídne zábavu pro děti i jejich rodiče a jeho vrcholem bude koncert populární kapely Tata Bojs. Vstup je zdarma.

Dominantou Butky Parku, jehož přípravy právě finišují, je unikátní dětské hřiště s ptačí tematikou, které navrhli architekti proslulého dánského designérského studia MONSTRUM. Na ploše tří fotbalových hřišť nabídne multifunkční areál vedle velkého množství zeleně nebo mlhoviště i eventovou koncertní zónu, hřiště pro míčové či jiné týmové sporty a také areál pro pétanque. Nebude chybět ani grilovací zóna s možností zapůjčení grilovacích setů se stánkem známého lokálního řezníka, kiosky s občerstvením a samozřejmě sociální zařízení. Zachována zůstala také oblíbená dráha pro kolečkové brusle o délce 510 metrů.

Butky Park poprvé otevře své brány v sobotu 27. května. Slavnostní otevření nabídne od 13.30 až do večerních hodin zábavu pro celou rodinu. Program odstartuje ukázkou populární sportovní disciplíny parkour, zcela určitě dorazí i kouzelník Čáry Kluk, zazpívají Čiperkové a dětskou hudební show přivezou rapující bláznivá princezna Áňa, kamarádský princ Pó a srandovní pes Barney. Od 20. hodiny pak bude hlavní pódium patřit rovněž volně přístupnému koncertu skupiny Tata Bojs.

K dispozici bude celá řada dalších doprovodných aktivit – ať už půjde o půjčovnu koloběžek, kreativní dílničky Domu dětí a mládeže, zábavný vzdělávací kvíz, či aktivity na procvičení dětské zručnosti. V průběhu celého dne budou probíhat soutěže a bohatá tombola.

Butky Park
Tel: 234 141 004
Radlická 117
Praha, 15800
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: