Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
09
prosince

Zažít Řepy Adventní 2017

Kulturní centrum Průhon

zpět na výpis akcí
 

Jeden by se ani nenadál a vypadá to, že budeme zase zažívat Řepy trochu jinak. 

Datum:09. 12. 17
Cena:Zdarma
Čas:11:00 - 20:00
Kategorie: kultura|koncerty, gastro| občerstvení, lifestyle| Relax

 Tentokrát s příchutí vanilkového cukru, svařeného vína a horkého punče. Snad s vůní purpury, zkrátka v duchu adventu a blížících se Vánoc. Na den přesně po třech měsících tedy 9. 12. 2017 a opět v sobotu jsme přichystali zimní variaci na téma Zažít Řepy Jinak. Ovšem výrazně komornější a klidnější. Ve stejný čas na stejném místě. S mírnými úpravami, jež plynou z prosincových klimatických podmínek a také s redukcí prostoru, tak abychom narušili co nejméně předvánoční náladu.

Socháňovu ulici necháme protentokrát spát a úžasné stánky našich milých sousedů rozprostřeme na chodnících kolem Kulturního Centra Průhon, které se opět stalo naším největším partnerem. Rádi bychom pokračovali v nastaveném a po minulé akci osvědčeném trendu a dál Vám představovali místní domácí výrobce, sousedy o kterých ani nevíte a kteří doma vlastní pílí a kreativitou mnohdy s dětmi v zádech zdolávají nástrahy svých bytů a vyrábějí krásné věci, až se tají dech.

Můžete očekávat osvědčené stánky,ale také úplné a překvapivé novinky. Také se samozřejmě můžete spolehnout na bohatý hudební a doprovodný program plný tradičních i nečekaných překvapení. Dojde na klasiku, swing, jazz i živý Betlém.

Jako hlavní hvězda vystoupí se svým kombinovaným vystoupením Richard Tesařík zakladatel a zpěvák legendárních Yo Yo Band. Více informací a podrobností o programu sledujte na našem FB profilu nebo zde v události. Pokud se chcete zapojit nebo víte o někom, kdo by se zapojit chtěl, dejte nám vědět!! 

Kulturní centrum Průhon
Tel: 601324852
Socháňova 1220/27
Praha 6 Řepy, 163 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: