Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
23
srpna

Cink Cink Cirk (CZ) - Dukto

Letní Letná

zpět na výpis akcí
 

Open Air / ZDARMA.

Datum:23. 08. 17
Cena:Zdarma
Čas:19:00 - 20:00
Kategorie: kultura| zábava|zábava - ostatní

Po dvou letech strávených na cirkusových a divadelních univerzitách v Dánsku, Holandsku a Česku se členové souboru  Cink Cink Cirk  setkávají na zahrádce uprostřed Evropy, aby sdíleli radost ze společných cest a oslavili léto, odlišnost a šílenství.

Dukto znamená v esperantu vedení, potrubí. V novém pouličním představení souboru Cink Cink Cirk znamená dukto potrubí jako propojení. Spojuje kultury, způsoby vnímání světa, sle i různé cirkusové disciplíny, metody, formy a techniky při autorské tvorbě.

Představení Dukto si zakládá na silném vizuálním dojmu volně inspirovaným uměleckými směry bauhaus, neo-pop art a další. Scénografie se mění v cirkusové náčiní a zpět, to vše podtrhují kostýmy z dílny Verlyba.

Koncept a choreografie: Cink Cink Cirk
Hrají: Aleš Hrdlička, Zuzana Drábová, Lukas Bliss, Filip Zahradnický, Jáchym Belcher
Hudba: Jáchym Belcher
Kostýmy: Simona Drábová (Verlyba)
Foto & video:  Mikuláš Hrdlička
Duktovizor: David Dvořák

Projekt podpořili: Ministerstvo kultury České republiky, Nadace Život Umělce, Městská část Praha 7 (Art District), Jatka78, Cirqueon, Cirk-UFF, Fastrade, BOCA, Handball Úvaly, Verlyba, Botovna

Letní Letná
Tel: 605321906
Letenské sady
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: