Kurz vaření Perfect Dinner.
Lektor: Andrea Crippa
Co budeme vařit
Verdure croccanti alla Milanese
Risotto al Pesce Persico
Ossobuco di vitello (Telecí ossobuco)
Zabaione caldo con biscotti di mais (Teplé zabaione s kukuřičnými sušenkami
Co se naučíme
čistit zeleninu
připravit risotto a povíme si něco o historii rýže v Lombardii
připravit teplý dezert pomocí kuchyňského robotu Kenwood
Místo konání kurzu
Laboratorio, Scuola di cucina, Krocínova 333/3, 110 00 Praha 1
Cena kurzu
Cena je 3.250 Kč vč. DPH za osobu. V ceně kurzu je zahrnuta konzumace nealkoholických nápojů a podávaného vína. Kurzovné můžete uhradit převodem na účet po obdržení zálohové faktury, v hotovosti nebo platební kartou v místě konání kurzu nebo v restauracích Aromi, La Finestra nebo v obchodech La Bottega di Aromi a La Bottega di Finestra.
Také by tě mohlo zajímat:
Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.
Vybrali jsme nejlepší zmrzlinárny v Praze, nejen v centru, ale i dál od řeky. Ochutnat můžete klasickou zmrzku, parlorky (tedy cookies se zmrzlinou) i lahodný sorbet.