Kurz vaření pro profesionální kuchaře.
Lektor: Radim Gerlich
Co budeme vařit
pomalu pečený hovězí pupek ve vakuu, klasické ragú Bolognese, grilovaný steak z vyzrálého hovězího Marchigiana
Co se naučíme
vše o úpravě masa pří nízké teplotě, spránvá příprava ragů, vše o vyzrálém mase a jeho úpravách, připravit křehký steak
Místo konání kurzu
Laboratorio, Scuola di cucina, Krocínova 333/3, 110 00 Praha 1
Cena kurzu
Cena je 1.900 Kč vč. DPH za osobu. Kurzovné můžete uhradit převodem na účet po obdržení zálohové faktury, v hotovosti nebo platební kartou v místě konání kurzu nebo v restauracích Aromi, La Finestra nebo v obchodech La Bottega di Aromi a La Bottega di Finestra.
Také by tě mohlo zajímat:
Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.
Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.