Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

Kurz vaření pro profesionální kuchaře.

Datum:03. 05. 13
Čas:08:30 - 11:30
Kategorie: gastro|ostatní, poznání| kurzy

Lektor: Radim Gerlich

Co budeme vařit
pomalu pečený hovězí pupek ve vakuu, klasické ragú Bolognese, grilovaný steak z vyzrálého hovězího Marchigiana

Co se naučíme
vše o úpravě masa pří nízké teplotě, spránvá příprava ragů, vše o vyzrálém mase a jeho úpravách, připravit křehký steak

Místo konání kurzu
Laboratorio, Scuola di cucina, Krocínova 333/3, 110 00 Praha 1

Cena kurzu
Cena je 1.900 Kč vč. DPH za osobu. Kurzovné můžete uhradit převodem na účet po obdržení zálohové faktury, v hotovosti nebo platební kartou v místě konání kurzu nebo v restauracích Aromi, La Finestra nebo v obchodech La Bottega di Aromi a La Bottega di Finestra.

Laboratorio, Scuola ...
Tel: 222 231 475
Krocínova 333/3
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: