Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
26
dubna

Zářící Město

Plechárna

zpět na výpis akcí
 

Víte, kdy vaří, kdy se hádají a kdy se jim rozbrečí dítě? Vaši sousedi v paneláku.

Začátek:26. 04. 17
Konec:27. 04. 17
Cena:od 70 Kč
Čas:20:30 - 22:00
Kategorie: kultura|divadla, vizuální umění

Víte, kdy vaří, kdy se hádají a kdy se jim rozbrečí dítě? Vaši sousedi v paneláku. Koukáte do jejich rozsvícených oken a říkáte si, jaké příběhy se odehrávají za nimi. Na hodinu vám dovolíme do oken nahlédnout, zaslechnout hlasy uvnitř a prožít osudy lidí, kteří žijí v jednom paneláku na sídlišti.

Tříkanálová sluchátka vás provedou příběhy hlavních postav, které budete sledovat nebo je opouštět, jak se rozhodnete – stačí přepnout kanál. Experimentální představení Zářící město otevře zdánlivě nevlídné a šedé paneláky všem, kteří chtějí aspoň trochu šmírovat. Neotřelý přístup k divadlu vás vtáhne do děje, navíc si budete moct sami vybírat, jak bude váš panelákový příběh vypadat. Zářící město ukazuje sídliště z nového pohledu jako mikrosvět příběhů na periferii města.

Za projektem stojí Jan Mocek a Táňa Švehlová, jejichž práce balancuje na hranici visual artu a divadla. V představení Zářící město nabízejí divákovi interaktivní zážitek s velkoformátovými projekcemi, videomappingem a tříkanálovými sluchátky. Autoři na sebe upozornili videowalkem v podzemních garážích a své poslední představení Play Maeterlinck připravili ve spolupráci s Činohrou Národního divadla. Vstupenky v předprodeji v síti Goout 100,- nebo na recepci Plechárny 70,-.

Plechárna
Tel:
Bryksova 1002
Prague, 19800
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: