Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
25
srpna

Čajomír fest

Čajomír o.s.

zpět na výpis akcí
 

4. ročník čajového festivalu

Začátek:25. 08. 12
Konec:26. 08. 12
Čas:05:00 - 17:00
Kategorie: gastro|ostatní

Prostory Starého purkrabství pražského Vyšehradu se poslední srpnový víkend promění v Mekku všech milců čaje. Proběhne zde 4. ročník Čajomír festu. Japonsko, Indie, Čína, Thajsko, Rusko, Turecko i další světové destinace, jejichž krajiny pokrývá zelený koberec čajových zahrad, představí díky čajovnám a dovozcům čaj různých chutí a přípravy.

V sobotu 25. srpna čekají čajové pijáky celý den  plný ochutnávek a tradičních čajových obřadů v podobě evropského sletu čajových profesionálů a nadšenců v přípravě čaje. Jako doprovodný program zažijete v prostoru festivalu pouliční umění, tvořivé díleny, prezentace čajové školy, gastronomii s čajem. V neděli 26.8. se bude pokračovat odbornou konferencí na téma „Čajová cesta v Čechách“. Pořádá Čajomír o.s. - občanské sdružení pro podporu čajové kultury.

Čajomír o.s.
Tel: 724301207
K rotundě
Praha 2
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: