Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
24
května

Květinový bál

Městská část Praha 10

zpět na výpis akcí
Tip

Kulturní dům Barikádníků bude jarně vyzdoben živými květinami a toto pozdní odpoledne bude věnováno taneční zábavě.

Datum:24. 05. 24
Cena:Zdarma
Čas:17:00 - 22:00
Kategorie: zábava|zábava - ostatní

Městská část si Vás dovoluje pozvat na již tradiční Květinový bál, který se uskuteční 24. 5. 2024, od 17:00 hod. v KD Barikádníků (Saratovská 3420/2a).

Kulturní dům Barikádníků bude jarně vyzdoben živými květinami a toto pozdní odpoledne bude věnováno taneční zábavě. Vyvrcholením večera bude losování tomboly. V rámci květinového bálu vystoupí taneční orchestr Stanislava Douši, připraveno je taneční vystoupení souboru Beseda. Moderuje a zpívá Šárka Marková.

Bál je určený pro seniory ve věku 60 let a více s trvalým bydlištěm na území desáté městské části. Dvě vstupenky na osobu je možné si vyzvednout v podkladně KD Barikádníků od 14. 5. v úterý a ve čtvrtek od 10.00 do 16.00 hod. až do naplnění kapacity 250 osob.

Květinový bál pořádáme ve spolupráci s příspěvkovou organizací naší městské části Kulturní dům Barikádníků.

Městská část Praha 10
Tel: 267 093 111
Saratovská ul., KD Barikádníků
Praha 10, 100 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: