Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Brno hraje na City v Praze

Praha 3, Vlkova 36, 13000

zpět na výpis
 
Brno hraje na City v Praze

Workshop: Město hrou Brno hraje na city v Praze Jak se podle vás dá nejlépe poznat město? Jak o něm říct něco zábavnou formou?

Telefon:731180134
Kategorie: poznání|po praze, workshopy

Workshop: Město hrou Brno hraje na city v Praze Jak se podle vás dá nejlépe poznat město? Jak o něm říct něco zábavnou formou a vzbudit chuť objevovat ještě víc? Naší odpovědí je městská hra. Během víkendového workshopu se společně podíváme na to, proč si myslíme, že to tak je. Zajímat nás bude: - co je to městská hra (Proč fungují? Kdo je dělá? Jakou můžou mít podobu?) - jaké jsou obecné principy her (Co a jak ve hrách funguje? Jak s tím efektivně pracovat?) - jaký je proces vývoje městské hry od nápadu po realizaci (V čem je dobré mít na začátku jasno? Na co se často zapomíná? Jak navrhnout herní zážitek tak, aby fungoval pro vás i pro hráče?) Odpovědi na všechny tyto otázky vám nenaservírujeme v powerpointové prezentaci, ale ve formě přímé zkušenosti, se kterou pak budete umět pracovat. Během workshopu vymyslíme městskou hru, na které si rovnou vyzkoušíme vše, o čem se budeme bavit. O Brno hraje na city: V neziskovém projektu Brno hraje na city se od roku 2011 věnujeme site-specific vzdělávacím méstským hrám. Více informací najdete na www.brnohrajenacity.cz. O lektorech: Barbara Herucová se věnuje zkušenostně-reflektivnímu vzdělávání a vztahu přímého herního zážitku s motivací aktivně hledat informace o našem okolí a jeho minulosti. Eva Charvátová se živí jako game designér od roku 2012 a věnuje se vzdělávacím a zážitkovým hrám, gamifikaci a larpům (live-action role playing hry).

Vlkova 36
Praha 3, 13000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: