Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

VOŠ oděvního návrhářství

Praha 7, Jablonského 3, 170 00

zpět na výpis
 
VOŠ oděvního návrhářství
Telefon:266710944
Kategorie: poznání|VŠ+VOŠ

Tříleté vyšší odborné studium pro uchazeče se středním vzděláním je zakončeno absolutoriem. Díky ojedinělosti tohoto typu studia v ČR má škola exkluzivní postavení. / Ve výuce je kladen důraz na rozvíjení schopností studentů samostatně rozhodovat, hledat optimální varianty řešení tématu podle zadání a komunikativně pracovat v týmu. Výtvarná profesionalita je doplněna znalostmi z oblasti reklamní tvorby a propagace. / Škola má specializované pracoviště s nejmodernějšími počítačovými aplikacemi zaměřenými na tvorbu oděvů. Zařízení a programy umožňují navrhování modelů, konstrukci a modelování střihů a vytvoření elektronických podkladů pro výrobu. Svou vybaveností se škola řadí na první místo mezi školami v tomto oboru.

 

Úspěšní studenti mají možnost účasti na zahraničních stážích s finanční podporou EU. / Školné je stanoveno ve výši 5 000 Kč ročně.

Jablonského 3
Praha 7, 170 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: