Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

KERA ateliér & studio

Praha 7, Veletržní 11, 17000

zpět na výpis
Tip
 
KERA ateliér & studio

Nové samoobslužné pražské studio pro milovníky keramiky.

Telefon:607399456
Kategorie: poznání|workshopy

Pro koho je studio určené?

Pro všechny, kteří chtějí vyrábět keramiku pro svoje potěšení a u výroby relaxovat. Pro začátečníky, samouky a ty z vás, kteří máte za sebou keramický kurz a chcete v keramice pokračovat a dál se zdokonalovat. Při modelování a při točení na kruhu není těžké pochytit základní techniky a poučky, ovšem jako jakékoliv dovednosti i tyto vyžadují následný trénink, který dělá mistry.

Do studia můžeš docházet stejně jako do fitka nebo na hodiny klavíru a své dovednosti zlepšovat. Při každé návštěvě si udělej fotku, ať vidíš své pokroky a sdílej pod #kerastudio.

Co to znamená, že můžeš do studia docházet samostatně?

S rezervací v našem rezervačním systému si zabookuješ místo na modelování keramiky nebo na točírenském kruhu a pomocí kódu u rezervace se dostaneš dovnitř. Ve studiu se nenachází lektor, který by tvou práci vedl. Pracuješ samostatně. V určité dny a hodiny pořádáme tzv. konzultace, během kterých je ti lektor zdarma k dispozici.

Své výrobky označíš svým číslem a pak je naskládáš na určené místo na polici. Jakmile jsou tvé výrobky suché, naložíme je na přežah a pak ti je necháme zpět na polici. O tom ti pošleme mail a ty si můžeš své výrobky přijít dekorovat a glazovat.

 

kurz modelování keramiky

workshop točení na kruhu

dětský keramický kroužek

workshop glazování

 

Otevírací doba: denně 8.00-22.00 hodin 

Veletržní 11
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: