Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
13
května

Na plný plyn Asií

Francouzský institut v Praze

zpět na výpis akcí
 

Film o dvou motorkářích cestujících pohořím Pamír a zeměmi kolem něj vyrobený tak, aby si diváci odnesli nejen nevšední zážitek.

Datum:13. 05. 24
Cena:
Čas:20:00 - 21:45
Kategorie: kultura|kina

Film je o dvou motorkářích cestujících pohořím Pamír a zeměmi kolem něj. Snímek je vyrobený tak, aby si diváci odnesli nevšední zážitek, nahlédli do světa motorkářů, jejich problémů a starostí po cestě, ale zároveň přinášíme úžasné záběry z navštívených zemí, kterými jsou Kyrgystán, Uzbekistán a Tádžikistán. Tento unikátní výtvor vznikl neplánovaně a o to větší autenticitu celý projekt nese. "Píše se rok 2020. Oprašujeme s Lukášem jeho plán na mototrip do Střední Asie, konkrétně pak Kyrgyzstán, Uzbekistán a Tadžikistán. Je to jeho sen o kterém mi pověděl a já bez váhání stojím o to, jet s ním. Při představě, že už tam jsme máme lechtání v podbřišku. Po večerech sjíždím videa různých cestovatelů a nechávám se unést krásou tamních hor a přírody".

 

Kino 35
Tel: 221401011
Štěpánská 35
Praha 1, 11121
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: