Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
26
dubna

Janek Ledecký Symphony

Divadlo Hybernia

zpět na výpis akcí
 

Koncert Janka Ledeckého za doprovodu symfonického orchestru.

Datum:26. 04. 24
Cena:od 890 Kč
Čas:19:00 - 21:00
Kategorie: kultura|koncerty, hudba

"Tvar symfonického orchestru se formoval několik staletí a já jsem od Hanze Sedláře, který psal aranže a orchestrace chtěl, aby jeho možnosti dokonale využil. Aby moje písničky rozložil na atomy a pak znovu sestavil s plným využitím potenciálu těch sedmdesáti pěti muzikantů, se kterými se moje kapela propojí.
V roce 2019 jsme to na turné prověřili hned se čtyřmi symfonickými orchestry. A pokaždé to dopadlo skvěle. V pražské Hybernii 30. ledna vystoupíme s Hradeckou filharmonií, se kterou jsme natočili i studiovou podobu celého projektu.
Jako hosta jsem si pozval Ivana Hlase. Když jsem začínal s psaním písniček, od Ivana jsem se toho o psaní textů naučil úplně nejvíc. A právě Malagelo, které v Hybernii zazní ve velkolepé symfonické podobě, byla první Ivanova písnička, kterou jsem se naučil."

Divadlo Hybernia
Tel: 221419420
Náměstí Republiky 4
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: