Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
29
října

Courtney Barnett

Lucerna Music Bar

zpět na výpis akcí
 

Zpěvačka, kytaristka a skladatelka Courtney Barnett se vrací do Lucerna Music Baru!

Datum:29. 10. 22
Cena:od 640 Kč
Čas:19:00 - 23:00
Kategorie: kultura|koncerty, hudba

V rukou Courtney Barnett se střípky každodenního života stávají bohatými a poutavými. Je obratnou textařkou a virtuózní kytaristkou, symbolem vtipu tisíciletí a jednou z nejúspěšnějších australských hudebních exportních značek.
Courtney, si poprvé získala uznání kritiky díky EP The Double z roku 2013. V roce 2015 prorazila do mainstreamu se svým debutovým albem Sometimes I Sit and Think, and Sometimes I Just Sit. Album, které získalo prestižní nominaci na cenu Grammy pro nejlepšího nového umělce a řadu dalších ocenění, platí za generační klasiku. Barnettová na svůj debut navázala v roce 2017 deskou Lotta Sea Lice, oceňovanou společnou nahrávkou s Kurtem Vilem. V roce 2021 vydala album Things Take Time, Take Time, které představuje pozoruhodný umělecký krok vpřed. Courtney se vrací a dělá to, co jí jde nejlépe: převádí chaos světa do jiskřivé, nesmazatelné poezie.

Lucerna Music Bar
Tel: 224215957
Vodičkova 36
Praha 1, 10000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: