Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
23
září

Loučení s létem

Kasárna Karlín

zpět na výpis akcí
 

Letní sezóna se pomalu chýlí ke konci, proto vás zveme na tradiční kasárenské veselí!

Datum:23. 09. 21
Cena:Zdarma
Čas:13:00 - 21:00
Kategorie: kultura|divadla, hudba, pro děti| Kultura, Divadlo, Zábava

S dětmi můžete navštívit divadelní představení nebo workshop výroby draků, budou i špekáčky, jabka a brambory na oheň! 

Program:
15.00 Divadlo pro děti — Archibaldův cirkus
Divadelní spolek MIMo.s. – Petr Liška
Dámy a pánové, vítáme vás v jedinečném Cirkuse. Veselá a hravá cirkusová show pro každou příležitost. Popletený, ale snaživý Archibald vás zasvětí do cirkusového umění a aktivně vás vtáhne světa klaunérie. K tomu bude potřebovat mnoho malých i velkých pomocníků a kdo ví, jestli vás nakonec naučí opravdicky kouzlit. Cílová skupina: děti 3-10 let

16.00 Workshop výroby draků — Odlehčený malaják
Kdy naposledy jste si vyrobili svého draka, který je krásný a létá? Přijďte si s námi ve čtvrtek od 16:00 vyrobit svého papírového draka typu "Malaják". Ponoříme se do tajů provázků, modelářských latěk a balícíhjo papíru abychom společně vdechli život vašemu novému predátoru vzduchu. (pozor, děti musí s doprovodem - konstrukce draka není jednoduchá a bude třeba více rukou!)

19.00 Koncert u ohně — Dvouhlavej kluk
Indie písničkář Dvouhlavej kluk se hlásí k vlně indie folkových písničkářů, jeho texty vypráví o úzkostech a odcizenosti člověka v moderním světě. V roce 2019 vydal debutové album „Věci, který lidi dělaj,“ které produkoval Dominik Zezula. 

Kasárna Karlín
Tel:
Prvního pluku 2
Praha 8, 186 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: