Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
22
července

Thursday Night Groovin' with DJ Shaun

Manifesto Florenc – UZAVŘENO

zpět na výpis akcí
 

Přijďte si k nám zatancovat nebo jen tak posedět s přáteli a užijte si večer plný jídla, osvěžujících drinků a skvělé atmosféry.

Datum:22. 07. 21
Čas:20:30 - 23:30
Kategorie: kultura|koncerty, hudba zábava| zábava - ostatní,

Čtvrtky jsou malé pátky, tak se u nás nalaďte na pravidelné čtvrteční večery s DJ!

Od tohoto týdne se můžete těšit na speciální čtvrteční večery v Manifestu na Florenci. Nalaďte se na naše Thursday Night Groovin' s DJ, který se bude konat každý čtvrtek. Vybrat si můžete z 16 restaurací nebo si užít náš happy hour s Midnight Specials.

Přivítejte našeho prvního umělce - DJ Shaun již tento čtvrtek, 22.7! Shaun rád produkuje hudbu ve svém volném čase a zahraje vám různé žánry, od industriálního techna po ambientní chill downtempu. Poslechněte si jeho hudbu zde (https://soundcloud.com/charmaboi) nebo se stavte na Florenci tento čtvrtek a nechte se překvapit!

Manifesto Florenc – ...
Tel:
Na Florenci
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: