Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Na Břehu Rhôny – Za rohem

Praha 2, Rašínovo nábř. 410/32, 12800

zpět na výpis
 
Na Břehu Rhôny – Za rohem

Vinný bar.

Kategorie: gastro|vinárny

Komorní vinný bar, který jsme otevřeli v roce 2015, kdy už na starém Břehu přestávalo být k hnutí. Místo pro všechny hosty, kteří upřednostňují klidnější prostředí, které na starém Břehu nemůžeme vždy zajistit. Za rohem má atmosféru otevřeného vinného klubu a je určeno všem, kteří chtějí chutnat víno výhradně z lahví, srovnávat apelace, podloží, objevovat ročníky, odrůdy, styly vinařů, samozřejmě s pečlivým doprovodem našich sommeliérů. A k tomu ochutnávat i něco dobrého k jídlu. Naleznete tu i speciality v lahvích, které jiné Břehy nemají (starší ročníky, malé šarže apod.). Navíc i nabídku našeho osobního výběru několika zástupců dalších apelací Francie mimo Rhônu.

Rašínovo nábř. 410/32
Praha 2, 12800
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: