Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

PRU58

Praha, Tusarova 58, 17000

zpět na výpis
Tip
     
PRU58

Asijská kuchyně v nejvyšší kvalitě. Štěpán Návrat si dal záležet a vdechl podniku neuvěřitelnou duši.

Telefon:606 980 612
Kategorie: gastro|restaurace

PRU58 v Holešovicích rozšiřuje svou působnost. V těchto dnech se hosté mohou těšit nově na sedmidenní provoz rozšířený od rána do večera. Tým se ustálil, nabídka rozkvetla a hosté se stali fanoušky. Je čas povyrůst.

Nově se mohou příchozí těšit na snídaně v podobě French Toast Hongkong, Okonomiyaki a Vietnamské vafle. To ale není vše. Nabídka snídaní, víkendových brunchů, záleží na každém, jak si sám nabídku sestaví, je rozmanitá. Součástí je i degustační 3 chodové snídaňové menu, které oslní každého. Každý přece ví, že snídaně je základ. Navíc se v posledních letech stala fenoménem, který baví ve všední den i o víkendu. Schůzka přece nemusí být v zasedačce, s kelímkem v ruce, ale pohodlně a se zážitkem. Nebo naopak pomalé ráno o víkendu si zaslouží skvostný gastronomický start. 

Tím to ale nekončí. Polední menu se mění každý týden a nabízí jednotlivé chody a obědové degustace. To je již zajeté a zřejmé. Nejvíce navštěvované obědy v Holešovicích jsou ty hned vedle Armády Spásy, tedy v PRU58. Kvalita, prostředí a servis jsou natolik na výši a stále za rozumnou cenu, že fronty se zkrátka stojí.

Večer je plný street food, který se rozrostl o několik novinek, ale nový kabát dostává také degustační menu. Ať tak či onak, je nutno zmínit opravdové gastronomické poklady, které prolínají asijskou kuchyni s českým surovinovým twistem. Co takhle pekingská kachna s lokšemi. Asie s Evropou na talíři, a to doslova. Další za zmínku stojí rajče v šesti podobách. Neuvěřitelné, jak rajče dokáže vytvořit příběh v ústech, a to hned v několika variantách. Tím to, ale nekončí. „PRU konečně jede na plné obrátky. Už se nedalo vydržet, jak chodili hosté mimo otevíračku a žadonili o stůl. Nešlo o pózu, ale vývoj. Musel jsem kuchyň a celý tým ustálit ve společné víře v to, co děláme,“ dodává majitel a executive chef Štěpán Návrat. 

Thajský bůček, slaný dezert v podobě větrníků a fantastické sushi v menu jsou a budou. Stálice, které utkví každému strávníkovi, který usedne v Tusarově ulici číslo 58.  Ikona asijské kuchyně s evropským twistem je tady a neuhýbá ani o centimetr. Nabídka drinků je tomu také důkazem. Rezervace nutností, pokud člověk nechce čekat na volný stůl.

(Zdroj: tisková zpráva, červen 2022)

Tusarova 58
Praha, 17000
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: