Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Epic

Praha 1, Revoluční 3, 110 00

zpět na výpis
Epic

Epic je nejmodernější multižánrový hudební klub v Praze se zaměřením na elektronickou klubovou hudbu.

Kategorie: zábava|party a kluby

 

Epic je nejmodernější multižánrový hudební klub v Praze se zaměřením na elektronickou klubovou hudbu. Najdete nás v podzemí na ulici Revoluční 3, jen kousek od Dlouhé. Plocha 2 500 m2 je rozložena na třech patrech, z nichž dvě jsou určena pro hosty a jedno tvoří technické zázemí.

Menší party se konají v samostatném loungi s vlastním barem a DJem. Ta největší DJská jména to vždy rozpálí v hlavním velkém sále, o jejichž pitný režim se staráme u čtyř barů. Kdo se nebojí výšek, má na hlavní stage výhled z galerie v patře, kde je VIP zóna. Tam samozřejmě vede samostatný VIP vstup. Ten nejlepší zvukový i vizuální zážitek zabezpečuje světový zvukový systém L-Acoustics K2, přes 100 m2 LED obrazovek P 3,9 a nejmodernější světla.

Revoluční 3
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: