Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
22
února

Klid pohybu a síla uvolnění

Karma Yoga

zpět na výpis akcí
 

Náš život je plný protikladů a paradoxů a jóga není výjimkou.

Datum:22. 02. 19
Cena:560 Kč
Čas:18:30 - 21:00
Kategorie: sport|jóga

Tento workshop vám poodhalí tajemství několika z nich, např. jak díky stabilitě zefektivnit váš pohyb a s pomocí dechu a meditace získat větší sílu. Přijďte praktikovat ásany, dýchat a meditovat. Ráda bych vás proto pozvala na setkání, ve kterém prozkoumáme pro mě z jógového pohledu dva velmi důležité protiklady života. Provází nás každý den, proto by bylo moudré uvědomit si je, pochopit je a přijmout je do svého života. Jógová fyzická praxe, dech a společné zamyšlení nám budou hlavními pomocníky.

Klid v pohybu
Chceme být aktivní, ale beze spěchu a stresu. Abychom mohli být mobilní, musíme být nejdříve stabilní. Naše mysl letí před námi, my ji doháníme, ale nikdy nedoženeme. Jedinou možností je zastavit se, ztišit se a najít rovnováhu, stabilitu. Pak se můžeme vydat na cestu, jak rychle chceme, potřebujeme. Jóga nabízí mnoho nástrojů, jak docílit stability – dech, ásany, být v tichu.

Síla v uvolnění
Síla je další kvalita života, která je potřebná ke zvládání překážek. Sama o sobě ale nestačí. Abychom byli silní, musíme být nejdříve flexibilní. Síle předchází uvolnění těla i mysli, následuje rozhýbání, odstranění naší ztuhlosti. Síla pak postupně přichází s naší trpělivou fyzickou praxí, s pozicemi, které sílu budují. Dech je opět naším průvodcem, meditace důležitým pomocníkem v uvolnění.

Budeme hlavně praktikovat ásany, dýchat a relaxovat. Povídání jen minimálně, podle zájmu účastníků.

Cena: 560Kč, při platbě do 21.ledna 490Kč
Lektor: Dana Fragnerová

Karma Yoga
Tel: 252 546 129
Korunní 25
Praha 2, 12000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: