Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
11
května

Nosící miniveletrh

Holešovická tržnice

zpět na výpis akcí
 

Čekáte miminko nebo jste již rodiči a rádi byste své miminko nosili správně? Pak je tu pro vás Nosicí miniveletrh!

Datum:11. 05. 24
Čas:10:00 - 17:00
Kategorie: pro děti|Zábava

Přední vystavovatelé z ČR a Slovenska, široká nabídka šátků, nosítek, nosícího a dětského funkčního oblečení a doplňků, po celý den bude probíhat poradenství a dětský koutek a zázemí pro maminky.

Čekáte miminko nebo jste již rodiči a rádi byste své miminko nosili správně? Pak je tu pro vás Nosicí miniveletrh! Největší akce v ČR zaměřená na správné nošení dětí. Čekat na vás bude více jak 30 vystavovatelů z ČR a Slovenska, kteří přivezou spoustu šátků, nosítek, nosicího oblečení a doplňků, ale také celodenní program plný workshopů a přednášek. Naučíte se nejen vázat šátek, ale také se dozvíte, jak správně vybrat a nastavit nosítko, kam všude se dá díky nošení dětí cestovat či jak o sebe pečovat po porodu.

Holešovická tržnice
Tel: 220 800 592
Bubenské nábřeží 306/13
Praha 7, 170 04
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: