Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
25
dubna

Americký sen na východním pobřeží – Marek Kovář

Klub cestovatelů

zpět na výpis akcí
 

Kde jinde začít než v New Yorku, symbolu svobody a naděje mnoha imigrantů.

Datum:25. 04. 19
Cena:85 Kč
Čas:18:30 - 20:30
Kategorie: poznání|cestování

Vstřebat jedinečnost města, které nikdy nespí, během jediné cesty je nemožné. Naopak Philadelphie či Washington DC přináší mnohem klidnější atmosféru, kterou občas okoření sám „Donald“. Pojďme se projet regionem Amišů, navštívit výrobu Harley-Davidson, čokoládovnu Hersey, univerzitní města Boston a New Haven, ochutnat humra ve státě Maine, zkusit život Otců poutníků v Plymouthu, nahlédnout pod pokličku čarodějnickým procesům v Salemu a fandit na zápasech NHL či baseballové ligy. Přes hřmící vodní masu Niagarských vodopádů zaskočme také do východní části Kanady, země mnoha superlativů. Dostaneme se přes národní parky a velká města až do ospale vyhlížejícího Tadoussacu na pozorování velryb. Východní pobřeží nelze zakončit jinde než na Floridě, jak říkají místní Sunshine state. Zábavné parky v okolí Orlanda, Kennedyho vesmírné středisko na mysu Canaveral, aligátoři v NP Everglades či Key West, které proslulo nevázaným životním stylem a jistým opovrhováním zbytku USA. Přeci jen je blíže do Havany než do Miami. Pojďte společně prožít americký sen!

Klub cestovatelů
Tel: 224 930 390
Masarykovo nábřeží 22
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: