Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
17
dubna

Podpora biodiverzity: příběh o včelkách na Brumlovce

Brumlovka

zpět na výpis akcí
 

Rádi bychom vás pozvali na workshop, během kterého se podíváme na zajímavý příběh naší účasti na ochraně a podpoře biodiverzity na Brumlovce.

Datum:17. 04. 24
Cena:Zdarma
Čas:09:30 - 10:30
Kategorie: poznání|workshopy

Rádi bychom vás pozvali na praktický workshop, během kterého se společně podíváme na zajímavý příběh naší účasti na ochraně a podpoře biodiverzity zde na Brumlovce. Během této události vám přiblížíme naši cestu od myšlenky k realizaci, kdy jsme proměnili terasu naší administrativní budovy Delta v živoucí zázemí pro včelky. Čeká nás společná diskuze o různých možnostech, jak podporovat biodiverzitu právě zde na Brumlovce a jak se můžete aktivně zapojit i vy, například do podpory včelařství. Jako hosta workshopu jsme pozvali včelaře z týmu Včely na střechách, kteří se starají o včelstva na různých místech ve městě vč. těch na Brumlovce. Přijďte společně sdílet znalosti, inspiraci i zkušenosti. Těšíme se na Vás.

Registrujte se na e-mailu: marika.duchonova@passerinvest.cz. 

FLEKSI, Budova Beta
Tel:
Vyskočilova 1461/4
Praha 4, 14000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: