Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
24
října

Příběh prodává, naučte se ho vyprávět

Opero s.r.o.

zpět na výpis akcí
 

Jak využít „storytelling“ při prezentaci služby, produktu i motivaci týmu.

Datum:24. 10. 22
Cena:Zdarma
Čas:17:00 - 18:30
Kategorie: poznání|ostatní

Příběh je nedílnou součástí dobré prezentace, obchodního jednání nebo veřejného projevu. Příběhy zasahují jak naši racionální, tak i emocionální stránku rozhodování. Proto ti, kteří je efektivně využívají, jsou schopni dosahovat lepších výsledků.

Co se tedy na tomto interaktivním workshopu naučíte?
hledat relevantní příběhy, které zvyšují hodnotu vašeho produktu nebo služby
vyprávět tyto příběhy tak, aby nejen zvyšovaly hodnotu produktu, ale i dopad motivační řeči nebo prezentace pro vedení lidí
skrze příběh sdílet s lidmi základní hodnoty, cíle i jejich dosahování

Workshopem vás provede Martin Vasquez, který vystudoval Divadelní fakultu AMU Praha a také Jamu v Brně. Absolvoval celou řadu výcviků a stáží v oblasti veřejného vystupování v ČR i v zahraničí. Jeho tréninky prezentačních a řečnických dovedností prošlo již více než 16 500 účastníků.
Martin také často moderuje a vystupuje na veřejnosti. Potkat ho můžete na akcích na Filmovém festivalu v Karlových varech, v 02 či v Impact Hubu. Vystupuje ve stand-up comedy Na stojáka či Slam Poetry. Spoluzaložil Českou improvizační ligu a improvizační divadlo JUST! IMPRO, se kterým pravidelně vystupuje ve Švandově divadle.

Opero s.r.o.
Tel: 777 167 376
Salvátorská 931/8
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: