Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
27
května

CreativeMornings s Hanou Martínkovou

CreativeMornings Prague

zpět na výpis akcí
 

Květnové CreativeMornings přichází s tématem NOW a řečnicí tohoto rána bude Hana Martínková.

Datum:27. 05. 22
Cena:Zdarma
Čas:08:30 - 10:00
Kategorie: poznání|po praze, ostatní
Květnové CreativeMornings přichází s tématem NOW a řečnicí tohoto rána bude Hana Martínková.
Jak se ponořit, ale neutopit v současném dění? Jak vstřebat, co všechno se teď ve světě děje? Fakta a informace často nestačí, důležité je hledat ty správné příběhy a Hana nám řekne, jak na to.
Hana vystudovala mezinárodní vztahy na Karlově univerzitě a ekonomii na Vysoké škole ekonomické v Praze. Vášeň pro zahraničí a mezinárodní vztahy si ponechala i po ukončení studia – spolu-založila podcast Za Humny, kde spolu s novinářkou Barborou Chaloupkovou zasazuje do kontextu malá i velká témata v mezinárodním dění. Také tvoří newsletter The Overview Effect, kde píše o zahraničí, technologiích nebo knížkách. Pracovně se zabývala jaderným odzbrojením v neziskové organizaci, radila velkým firmám s evropskými dotacemi a dva roky také strávila v médiích – nejdříve v Respektu jako manažerka redakce, pak jako koeditor v DVTV. Aktuálně působí jako zahraničně-politický poradce v Senátu.
Tentokrát se potkáme na střeše WPP Campus Prague.
Registrovat se můžete už TEĎ! https://creativemornings.com/talks/hana-martinkova
CreativeMornings Prague
Tel: 739659456
Bubenská 1
170 00, Praha 7
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: