Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
05
dubna

Veletrh For Beauty

PVA EXPO PRAHA

zpět na výpis akcí
 

Veletrh FOR BEAUTY je zaměřen na kosmetiku, kadeřnictví, péči o vlasy, nehtový design a nehtovou modeláž, manikúru, pedikúru...

Začátek:05. 04. 24
Konec:06. 04. 24
Čas:10:00 - 18:00
Kategorie: lifestyle|Beauty

Oblíbený veletrh FOR BEAUTY vznikl spojením dvou tradičních, dříve konkurenčních, veletrhů INTERBEAUTY PRAGUE a WORLD OF BEAUTY & SPA. Vzhledem k tomu, že se oba tyto veletrhy staly součástí velké rodiny veletrhů pořádaných společností ABF v PVA EXPO PRAHA v Letňanech, sjednotil se i název.

Veletrh FOR BEAUTY se koná dvakrát ročně. Jarní veletrh se bude konat v termínu 5.–6. 4. 2024 a podzimní veletrh 4.–5. 10. 2024 na výstavišti v Letňanech. Tváří veletrhu se pro rok 2024 stala modelka Karolína Mališová.

Veletrh FOR BEAUTY je zaměřen na kosmetiku, kadeřnictví, péči o vlasy, nehtový design a nehtovou modeláž, manikúru, pedikúru, péče o nohy, vybavení salonů a SPA center, na přístroje pro pleť a tělo, zaměřuje se na současné trendy v kosmetických oborech, zejména na anti-aging, dermatokosmetiku, modelaci postavy, wellness, relaxaci, ale také na zdravý životní styl.

Součástí veletrhu jsou také profesionální soutěže. Na jarním veletrhu se můžete těšit na mezinárodní mistrovství ČR v malování na tělo Bodyart Czech, mezinárodní holičskou soutěž ČR v barberingu Barber Battle a profesionální soutěž v nehtovém designu a Nail Artu CZECH NAIL CUP.
FOR BEAUTY je dlouholetý profesionální veletrh s vysoce kvalitní reklamní kampaní a velmi vysokou návštěvností. Je vhodný pro profesionály i laickou veřejnost. Vystavovat u nás i přijít jako návštěvník se všem prostě vyplatí.

VSTUPNÉ:
ZÁKLADNÍ v době konání veletrhu: 200 Kč
PŘEDPRODEJ: 150 Kč (dostupné do: 4-4-2024 23:59:59
https://shopex.cz/trendy-z.../vstupenky-pva/for-beauty/)
STUDENTSKÉ: 150 Kč
- studenti - po předložení jmenného seznamu žáků s razítkem a podpisem školy
- student - po předložení studentského průkazu
DĚTSKÁ vstupenka (do 140 cm): zdarma
ZTP, PRESS (po předložení platného průkazu, ZTP/P včetně 1 osoby doprovodu): zdarma
PARKOVNÉ osobní vozidlo: 200 Kč
PARKOVNÉ autobusu: 650 Kč
TĚŠÍME SE NA VÁS OPĚT V PVA EXPO PRAHA v Letňanech!

PVA EXPO PRAHA
Tel:
Beranových 667
Praha 9, 199 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: