Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
14
června

FEST-END: Americký sen/Česká noční můra

Švandovo divadlo na Smíchově

zpět na výpis akcí
 

Společný projekt studentů činoherního divadla na pražské DAMU a studentů Georgetown University.

Datum:14. 06. 19
Cena:100 Kč
Čas:20:00 - 22:00
Kategorie: kultura|divadla

Kdybych se narodil v USA, mohl bych studovat na jedné z nejprestižnějších světových škol.
Kdybych se narodil v Čechách, mohl bych studovat na vysoké škole, aniž bych se tím zadlužil na celý život.

Jedni pochází ze země, která čítá 327 milionů obyvatel, a druzí pochází ze země, jež jich má pouhých 10 milionů. Jedni matně tuší, že druhá země se nachází někde v Evropě, a druzí znají opačnou stranu světa z filmů a seriálů, které sledují odmalička. Jaký je ale ve skutečnosti americký sen? Může být i noční můrou? A co Čechy? Zdá se o nich vůbec někomu?

Společný projekt studentů činoherního divadla na pražské DAMU a studentů Georgetown University ve Washingtonu se zaměří na idealistické představy a předsudky, které vůči sobě navzájem mají mladí lidé pocházející z jedné z největších světových mocností a mládež z malé země s bohatou historií. Co si závidí, v čem by naopak vyrůstat nechtěli a co mají studenti obou zemí překvapivě společné? Odpovědi na tyto otázky hledá unikátní autorská inscenace, kterou Švandovo divadlo uvede exkluzivně pouze v jednom večeru.

Švandovo divadlo na ...
Tel: 257318666
Štefánikova 57
Praha 5, 15000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: