Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
24
ledna

Sláva strojů a měst - Premiéra

Divadlo Na Jezerce

zpět na výpis akcí
 

Příběh německého redaktora a dvou amerických inženýrů u českého včelaře podle něj vyvolá plodné střetávání zcela odlišných přístupů k životu.

Datum:24. 01. 19
Cena:490 Kč
Čas:19:00 - 22:00
Kategorie: kultura|galerie

"Účelem práce je dílo, ale zhotoviti dobré dílo je těžké, neboť dobré dílo jest uměním - ale ne každý člověk je umělcem."

Příběh německého redaktora a dvou amerických inženýrů u českého včelaře podle něj vyvolá plodné střetávání zcela odlišných přístupů k životu a k tvořivosti. "Protože jde o včely, mělo by jít o chutnou koMEDii, pikantní tragikoMEDii, bzučivou grotesku, která občas žahne laskavým žihadlem," vysvětluje Jaroslav Dušek, režisér připravované novinky a představitel mnoha postav, včetně těch ženských. 

Na inscenaci se kromě improvizátora Jaroslava Duška podílí také Petr Nikl a Ondřej Smeykal. Petr Nikl vnese do díla své výtvarné vize, jevištní pohybové, hlasové i světelné kreace, včelí píli a občas vstoupí nečekaně i do některé z postav. Hudebník Ondřej Smeykal bude trubcem, hudcem i trubačem, velecikádou, včelí matkou, tam-tamem, celým úlem zvuků a tónů, jimiž protká celý večer tak, aby diváci roztančili všechny buňky svých zázračných těl.

Divadlo Na Jezerce
Tel: 261224832
Na Jezerce 1451
Praha 4, 140 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: