Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
25
listopadu

GundR / Wariot Ideal PREMIÉRA!

Alfred ve dvoře

zpět na výpis akcí
 

Je obtížnější přežít v extrémních podmínkách, vzdorovat mediálnímu tlaku, nebo se vyrovnat se ztrátou bratra?

Datum:25. 11. 14
Cena:200 Kč
Čas:20:00 - 21:30
Kategorie: kultura|divadla

Příběh bratrství – vztahu, který je stejně jako dobývání nejvyšších vrcholů světa extrémní, nepochopitelný, čistý, nenahraditelný, bez limitu, na život a na smrt. Představení o vášni k horolezectví, vytrvalosti a pokoře, překonávání vlastních možností a nezměřitelné síly hor. O nespoutané, nekonečné volnosti a hlavách v oblacích. O vteřinách, ve kterých se nezvratně rozhodne o našem osudu.

Projekt je inspirován výstupem Günthera a Reinholda Messnerových na himalájský vrchol Nanga Parbat Rupálskou stěnou a následnou smrtí mladšího z bratrů. Je to však také výpověď o síle médií, jejichž prostřednictvím Reinhold získával finance pro další expedice, popularitu pro sebe i pro samotné horolezectví. Zároveň jimi byl kritizován a obviňován z bratrovy smrti. 

GundR je prvním dílem trilogie, ve které se Wariot Ideal zabývá tématem bratrství.  Představení je věnováno horolezcům, kteří se ze svých výprav již nevrátili.

Alfred ve dvoře
Tel: 233 376 985
Františka Křížka 36
Praha 7, 170 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: