Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
30
dubna

Mladí ladí jazz Open Air 2024

Nerudný Fest

zpět na výpis akcí
Tip

Největší pražskej jazzovej open air letos už posedmý oživí Karlovo náměstí! 

Datum:30. 04. 24
Cena:od Zdarma
Čas:15:30 - 17:00
Kategorie: kultura|koncerty

Přijď s náma oslavit Mezinárodní den jazzu na prvním jarním festivalu v centru Prahy!

Vstupné je DOBROVOLNÉ

Jazzanova (DE)
Jazzanova je skupina šesti berlínskejch DJs a producentů, kterou tvoří Alexander Barck, Claas Brieler, Jürgen von Knoblauch, Roskow Kretschmann, Stefan Leisering a Axel Reinemer. Skupina vznikla v roce 1995 a je jedním z předních představitelů nu-jazzu, chilloutu a jazz housu.

Prago Union live band & Krotitelé Dechů
Legendární Prago Union, za kterým stojí Adam Svatoš aka Kato, asi není potřeba dlouze představovat. Osobitý instrumentály a skvělý rapový texty plný metafor a slovních obratů, který se ti zabydlej v hlavě. Speciálně na letošním Open Airu navíc Prago vystoupí spolu s brass bandem Krotitelé Dechů!

Don Kapot (BE)
Don Kapot jsou záchrannej člun free jazzu, afrobeatu a krautpunku, na kterým společně pluje Giotis Damianidis (baskytara, kytara), Viktor Perdieus (baryton saxofon, klávesy) a Jakob Warmenbol (bicí). Na belgický scéně už má tahle trojice svoje renomé a teď si ho přijíždí vydobýt i na Mladí ladí jazz Open Air.

Searching for Home (DE)
Německá parta, která se od jazzu a fusion nebojí odskočit ani pro trapový beaty, středovýchodní zvuky nebo africkej folklor, čímž si vysloužila i vítězství v naší soutěži jazzovejch talentů Jazzfr

Nerudný Fest
Tel:
Karlovo náměstí 551/34
Praha 2, 12000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: