Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
05
dubna

Muzikál Frankenstein

Studio Dendrion

zpět na výpis akcí
 

Jsme skupina nadšenců, kteří se rozhodli přeložit a zinscenovat broadwayský muzikál Frankenstein.

Začátek:05. 04. 24
Konec:12. 04. 24
Cena:300 Kč
Čas:19:00 - 21:00
Kategorie: kultura|divadla, hudba

 

Premiéra muzikálu je 4.4.2024, budou celkem 4 představení. Více informací o muzikálu naleznete na https://www.muzikal-frankenstein.cz/.

 

Z původního odvážného nápadu 1 studentky z Prahy se díky podpoře přátel a lidí na Donio stalo opravdové představení, které uvedeme v Divadle Na Prádle. Muzikál Frankenstein poprvé v českém znění!

 

Divadelní soubor Studia Dendrion

Jsme divadelní soubor, který se schází dvakrát týdně a nacvičuje Muzikál Frankenstein. Muzikál jsme si sami přeložili a nyní dokončujeme jednání o licenci na představení s Broadway Licensing zastupující původní autory. Muzikál bude uveden v dubnu 2024.

 

Linda Keegi Lopatková

režisér  •  producent

 

Keegi se věnuje hudbě a zejména zpěvu už od školky. Už tou dobou měla potřebu svět kolem sebe režírovat a měnit k lepšímu. Nyní je jejím plánem uvést muzikál, který s přáteli přeložila, na scénu. Založením Studia Dendrion a tímto projektem, který je doposud největší a nejodvážnější z jejích šílených nápadů, si plní svůj dávný sen.

 

Divadlo Na Prádle
Tel:
Besední 487/3
Praha 1, 11800
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: