Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
11
září

Divadlo Járy Cimrmana s degustací vinařství Sv. Václav

Umění vína s.r.o.

zpět na výpis akcí
 

Večer ve spojení vína a umění. Divadelní soubor Járy Cimrmana s představením Blaník a tématická degustace vína z vinařství Sv. Václav.

Datum:11. 09. 22
Cena:Zdarma
Čas:19:00 - 22:00
Kategorie: kultura|divadla

 Přátelé dobrého vína a umění, 

zveme vás na večer, který propojí víno a umění, Čechy a Moravu, fikci a skutečnost a především vás a Umění vína způsobem dosud nevídaným. 

Na domovské scéně divadla Járy Cimrmana shlédnete hru Blaník tak, jak byste ji viděli, pokud by se vám podařilo sehnat lístky. A kromě regulérního cimrmanovského představení vás čeká ve foyer divadla zcela regulérní ne(z)řízená degustace vín Vinařství sv.Václav z Hustopečí.

Neváhejte, počet lístků je limitovaný. Vstupenky jsou do konce července k dispozici pouze pro naše zákazníky, jako bonus ZDARMA. Teprve od začátku srpna budou uvolněny do samostatného prodeje.

 

Ideální dárek pro milovníky Cimrmanů, milovníky vynikajících vín Vinařství sv. Václav, samozřejmě pro všechny Václavy, kteří nemohou oslavit svátek stylověji a prostě pro všechny, kteří rádi stráví večer ve společnosti moudrého humoru, milých lidí a krásných vín.  

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: