Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
24
května

Hrajeme do oken s Prago Union - livestream

CityBee podporuje

zpět na výpis akcí
 

Ve spolupráci s neziskovou organizací Dobré víly dětem zahrají Prago Union v Dětském domově Dolní Počernice.

Datum:24. 05. 20
Cena:Zdarma
Čas:17:00 - 18:00
Kategorie: kultura|koncerty, hudba

Ve spolupráci s neziskovou organizací Dobré víly dětem zahrají Prago Union v Dětském domově Dolní Počernice, který v současné době obývá 67 dětí s nařízenou ústavní výchovou. Koncertu se zúčastní také děti ze spřátelených dětských domovů, se kterými organizace dlouhodobě a individuálně spolupracuje. Svým mottem Objetí je víc než hračka šíří osvětu, že děti v dětských domovech nepotřebují oblečení ani hračky, ale čas, pozornost a lásku někoho koho mají rády a komu důvěřují.

Koncert budeme streamovat na Mall TV.

Hrajeme do oken za ně uspořádá koncerty v nemocnicích či domovech pro seniory).

Prago Union fungujou na scéně už více než 18 let. Loni v listopadu vydali svoje šesté studiové album Perpetuum Promile. „Věřím, že se podařilo posunout naši hudbu zase někam dál, nebo alespoň jinam,” směje se tuplovaný otec a čerstvý čtyřicátník Kato. „Myslím, že to stále smrdí Pragovinou, ale před tím neutečeme, ani kdybychom chtěli. Jsme to my o tři roky a spoustu mejdanů později.”

CityBee podporuje
Tel:
Radlická 28
Praha, 15000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: