Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
28
března

Koncert pro jiné myšlenky - Michal Hrůza a Jiří Strach

Český rozhlas

zpět na výpis akcí
 

Připojte se ke Koncertu pro jiné myšlenky. A i když hosty vysílání budou Michal hrůza a Jiří Strach, vy se bát nemusíte.

Datum:28. 03. 20
Cena:Zdarma
Čas:18:30 - 20:00
Kategorie: kultura|koncerty, ostatní, hudba

V sobotu 28. března večer od 18.30 se symbolicky sejdeme v éteru na vlnách Radiožurnálu! Michal Hrůza bude živě zpívat a režisér Jiří Strach vyprávět. I v karanténě jsme s vámi, buďte s námi.

Zapomeňte chvíli na zprávy a politiku, organizaci a home office. Uděláme si prostě party a budeme spolu.

Lucie Výborná přivítá režiséra Jiřího Stracha a zeptá se ho třeba na to, jak vyprávět příběhy. Může to být hra pro celou rodinu, ale jaká jsou vlastně pravidla? Jaké příběhy rád poslouchá on a které ho bavily, když byl malý?

Živou hudbu zajistí zpěvák Michal Hrůza přímo ze zkušebny. Jeho muzikoterapie určitě každý strach, obavy i hrůzu rozpustí.

A samozřejmě vstup na tento koncert je volný :-) Naladit se může každý u svého rádia a nebo online. Těšíme se na vás!

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: