Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
27
března

ZRUŠENO: Vlasy - Hair

Divadlo Kalich

zpět na výpis akcí
 

Legendární muzikál v podání květiNOVÝCH dětí

Začátek:27. 03. 20
Konec:29. 03. 20
Cena:od 399 Kč
Čas:19:00 - 23:00
Kategorie: kultura|divadla

Nechte se unést jedinečným příběhem a nábojem písní z muzikálu, který celosvětově proslavilo legendární filmové zpracování Miloše Formana. V představení zní hit za hitem, songy jako Vodnář, Donna, Je snadné nemít rád, Manchester, Život mám, Kéž slunce svítí… a celá řada dalších se už dávno staly nesmrtelnými.

Slogan „květiNOVÉ děti“ nového nastudování režiséra a výtvarníka Šimona Cabana naznačuje nadčasovost tohoto muzikálu, jehož příběh, písně i poselství mohou být až překvapivě současné.

Přijďte si užít velkolepou oslavu lásky, svobody a tolerance, protože tyto hodnoty je třeba oslavovat a chránit stále – tehdy, stejně jako dnes.

Divadlo Kalich
Tel: 296245311
Jungmannova 9 
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: