Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Hamtam catering s.r.o.

Praha 10, Voroněžská 19, 11000

zpět na výpis
Hamtam catering s.r.o.

Kvalitní, příjemná restaurace se zajímavým interiérem v ulici starých Vršovic. Denně pečeme domácí chléb a něco sladkého.

Telefon:267312944
Kategorie: gastro|kavárny, restaurace

Restaurace HAMTAM je místo, kde se za rozumnou cenu dobře najíte i napijete a budete se cítit příjemně. Vaříme z čerstvých surovin, proto nemáme stálý jídelní lístek. Denně vytváříme menu dle nálady, počasí a sezóny. Nabídneme vám jídla exotická, tradiční, ale i naše vlastní originální receptury. V našich pokrmech naleznete kombinace chutí, které si oblíbíte. Denně pečeme čerstvý chléb a koláče. Z nápojů můžete ochutnat například dvanáctku Hubertus z pivovaru Kácov, nealko pivo Bernard, vybraná vína z celého světa, espreso Lamborghini nebo naše vlastní osvěžující limonády.

Voroněžská 19
Praha 10, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: