Přijďte se naučit nové recepty s vynikajícím kuchařem Radkem Davidem.
Radek David, executive chef restaurací La Veranda, Babiččina zahrada a The Bistro, letitý člen Národního týmu kuchařů a cukrářů AKC ČR, Kuchař roku 2002.
Budeme vařit:
Česnekový krém a pošírované vejce
Candát, krémová tarhoňa s pórkem a petrželí a česnekovým máslem
Pečená kachní prsa, placky z brambor a majoránky a omáčka s kyselých višní
Pečený dančí hřbet v listovém těstě s houbami a špenátem
Také by tě mohlo zajímat:
Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.
Vybrali jsme nejlepší zmrzlinárny v Praze, nejen v centru, ale i dál od řeky. Ochutnat můžete klasickou zmrzku, parlorky (tedy cookies se zmrzlinou) i lahodný sorbet.