Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
28
ledna

Kurz vaření Moderní česká kuchyně

Národní zemědělské muzeum Praha

zpět na výpis akcí
 

Přijďte se naučit nové recepty s vynikajícím kuchařem Radkem Davidem.

Datum:28. 01. 20
Cena:2 200 Kč
Čas:17:00 - 21:00
Kategorie: gastro|kurzy vaření

Radek David, executive chef restaurací La Veranda, Babiččina zahrada a The Bistro, letitý člen Národního týmu kuchařů a cukrářů AKC ČR, Kuchař roku 2002.

Budeme vařit:
Česnekový krém a pošírované vejce
Candát, krémová tarhoňa s pórkem a petrželí a česnekovým máslem
Pečená kachní prsa, placky z brambor a majoránky a omáčka s kyselých višní
Pečený dančí hřbet v listovém těstě s houbami a špenátem

Národní zemědělské m...
Tel: 220 308 322
Kostelní 1300/44
Praha 7, 170 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme nejlepší zmrzlinárny v Praze, nejen v centru, ale i dál od řeky. Ochutnat můžete klasickou zmrzku, parlorky (tedy cookies se zmrzlinou) i lahodný sorbet.

Doporučujeme vyzkoušet: