Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
27
dubna

Weekend Brunch & Bottomless Mimosa

Manifesto Anděl

zpět na výpis akcí
 

Přijďte si užít sobotní nebo nedělní brunch v Manifestu Anděl, který nabídne vynikající nabídku 9 mezinárodních restaurací.

Začátek:27. 04. 24
Konec:28. 04. 24
Cena:750 Kč
Čas:11:00 - 16:00
Kategorie: gastro|bary a pivnice, občerstvení, restaurace

Ať už máte chuť na něco sladkého nebo slaného, každý si tu přijde na své. A k tomu si můžete dopřát něco osvěžujícího ze speciální nabídky SOOT baru - bezedné mimosy, které vám dodají šťávu na zbytek dne.

Brunch Speciality
Nechte se hýčkat našimi 20 různorodými brunch specialitami, které představují kuchyně z různých koutů světa. Od tradičních po moderní, naše restaurace nabízí širokou škálu chutí, které potěší i ty nejnáročnější gurmány.

Pro více informací o nabídce navštivte: https://manifestomarket.com/

Bezedné Mimosy z baru SOOT
A co by byl brunch bez něčeho osvěžujícího k pití? V SOOT baru si můžete dopřát neomezené mimosy, které dodají vaší pozdní snídani ten správný šmrnc, a to po dobu 2 hodin rezervace. *Nutná rezervace předem.

Zarezervujte si své místo
Dopřejte sobě i svým blízkým nezapomenutelný brunch - poprvé v Manifestu! Bude to nálož, tak si raději zamluvte místo předem.

Cena: 750 Kč na osobu

Poplatek zahrnuje: Rezervaci místa s neomezenou konzumací mimosy – prosecco s pomerančovým džusem (hezky jeden po druhém) po dobu 2 hodin.

Cena nezahrnuje konzumaci jídla.

Manifesto Anděl
Tel:
Ostrovského 34
Praha 5 - Smíchov, 150 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: