Housky a rohlíky to je téma dalšího podzimního kurzu s Radkou Vrzalovou.
Sádlové houstičky, zrníčkové rohlíky i svatomartinské rohlíčky si připravíte jak jinak než bez lepku.
Lektorka: Radka Vrzalová
Radka se už více než 13 let zabývá bezlepkovou a přidruženými dietami k onemocnění celiakií a alergiemi na lepek či pšenici. Jako technolog a manažer kvality v potravinářské firmě rozumí i zákonům a vyhláškám, které se týkají alergenů v potravinách a jejich sledování v potravinářských provozech. Je autorkou tří kuchařek.
Budeme připravovat:
kynuté sádlové houstičky pletené
kynuté zrníčkové rohlíky
bramborové svatomartinské rohlíčky
Také by tě mohlo zajímat:
Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.
Vybrali jsme nejlepší zmrzlinárny v Praze, nejen v centru, ale i dál od řeky. Ochutnat můžete klasickou zmrzku, parlorky (tedy cookies se zmrzlinou) i lahodný sorbet.