Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

5 nových výstav, kde se zaručeně nebudete nudit

doporučujeme | 16. 8. 2017

Až vás zase déšť donutí opustit koupaliště nebo náplavku, nezoufejte. Vybrali jsme pro vás pět nových výstav, na kterých nejenže nezmoknete, ale ani se nebudete nudit! Uvidíte boty, které si zahrály v Sexu ve městě, úplně nahé modelky nebo dechberoucí fotografie zvířat. 

kolazvystavy.jpg

%C4%8D%C3%ADsla/red-01.jpg
Boty ze Sexu ve městě

„Přijďte poznat světově proslulého designéra, který svou inspirací vychází z umění i architektury, který boty nejen navrhuje, ale také je sám vyrábí, a jehož práci znáte například ze seriálu Sex ve městě. Museum Kampa je vůbec prvním místem ve Střední Evropě, které představí kulturní fenomén Manolo Blahníka.“ (Museum Kampa)

Otevírací doba: denně 10:00 - 18:00
Vstupné: 280 Kč

 

Manolo Blahnik – The Art of Shoes

Museum Kampa

11.08. - 12.11.



blahnik.jpg

%C4%8D%C3%ADsla/pink-02.jpgNahé ženy 

„V roce 2016 se zrodil nápad, uspořádat v ,konzervativním' slovenském prostředí nejodvážnější výstavu v historii – Výstavu skutečných nahých žen VOAYER. Nyní se tato výstava přesouvá do Prahy. Nahota je dnes běžnější v online světě než v realitě. A tak jako sex, i nahotu jiných bytostí, prožíváme v plné přítomnosti. Proto je jediným a podstatným cílem výstav VOAYER, zprostředkování vzrušujícího zážitku z přítomného okamžiku.“ (VOAYER)

Otevírací doba: 11:00 - 21:30
Vstupné: 669 Kč (předprodej)


voayer.jpg
 

%C4%8D%C3%ADsla/blue-03.jpg Zvířata a příroda

„Czech Photo Centre představuje to nejlepší ze soutěže Czech Nature Photo. Ta hodnotí nejlepší snímky živé přírody domácích autorů. Odborná porota letos vybírala ze 3 140 přihlášených fotografií nominace do sedmi kategorií. Ty budou společně s některými dalšími přihlášenými snímky od 16. srpna až do 3. září k vidění v galerii nedaleko Nových Butovic." (Czech Photo Centre)

Otevírací doba: Úterý - Pátek: 11:00 - 18:00 / Sobota - Neděle: 10:00 - 18:00
Vstupné: 50 Kč

 

Czech Nature Photo

Czech Photo Centre

16.08. - 03.09.


zvi3.jpeg
 

%C4%8D%C3%ADsla/green-04.jpg Na cestě po Americe

„Bob Dylan: On the Road – tak se jmenuje výstava obrazů (grafik) tohoto slavného amerického umělce, kterou můžete do konce srpna zhlédnout na Staroměstské radnici a která rozhodně za zhlédnutí stojí. Hudebník, básník a rovněž originální malíř na svých obrazech zachycuje předlohy, které potkává při svých cestách za muzikou a jež pro něj mají smysl – cesty, chatrče, mola, auta, ulice, železniční tratě, motely, parkoviště kamionů, farmy, elektrické vedení, divadelní stany, kostely…“ (Staroměstská radnice)

Otevírací doba: denně 10:00 - 19:00
Vstupné: 180 Kč

 

Bob Dylan: On the Road

Staroměstská radnice

01.06. - 31.08.



 

%C4%8D%C3%ADsla/Black-05.jpgInteraktivní expozice Národního zemědělského muzea

„Dominantou expozice je plastický model České republiky, na němž se promítají ‚příběhy' vody, oživují hlavní rybniční soustavy, povodí i rozvodí, vysvětlují skutečné příčiny a zákonitosti povodní v kontrastu s nejsuššími oblastmi ČR a důvody, proč tomu tak je. Ačkoliv jsme země na vodní zdroje bohatá, ohroženi suchem jsme stejně jako celá planeta. Ve skleněných válcích si návštěvníci mohou vyzkoušet rozličné vlastnosti a úlohy vody v krajině – sílu vody, vsakování, ale také to, jak s ní nakládáme, jak ji spotřebováváme. Interaktivní skleněné ‚knihy', jimiž listujeme, podávají informace o vodě jako základu života, koloběhu vody v přírodě a vodě léčivé – minerálních pramenech.“ (Národní zemědělské muzeum)

Otevírací doba: Úterý – Neděle: 9:00 – 17:00 
Vstupné: 110 Kč 

 

Národní zemědělské muzeum Praha

Národní zemědělské muzeum Praha můžete navštívit v Kostelní ulici na Letné....


narodnizemedelske.jpg

 

Šaty na Zoot.cz


Další výstavy, které byste měli vidět

 

Gerhard Richter

Národní galerie

26.04. - 03.09.


 

Gott my life

Gott my life

08.06. - 30.09.


 

František Skála - Jízdárna

Národní galerie

10.03. - 03.09.


 

Světlo a život

Národní muzeum - Nová budova

28.07. - 31.12.


 

Příběh Tibetu

Náprstkovo muzeum asijských, africkýc…

14.03. - 17.09.


 

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!