Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

Středa 9/8: Užijte si vylomeniny na laně i na vodě

doporučujeme | 8. 8. 2017

Odvažte se na letním pikniku na Parukářce nebo při amatérských závodech na paddleboardech. A co s provazem, ze kterého jste se právě odvázali? Ten půjčte akrobatce Kristýně a sledujte, jaké kousky vám na něm před Rudolfinem předvede. Chcete-li se večer nabít, zajděte do letního kina na Akumulátora. Pokud naopak hledáte cestu, jak se dobít, dejte si dostaveníčko se Spalovačem mrtvol.

praha%286%29.jpg

Akce na dnešní (pod)večer

Vylomeniny čekejte jak na laně, tak na vodě. Před Rudolfinem předvede své akrobatické představení Kristýna Tvrdíková a na Vltavě můžete psí kusy předvádět vy. Budou se tu totiž konat amatérské paddleboard závody. Kdo dřív přijde, ten závodí.


 

IV. Letní TAMBO liga na KBB

Kayak Beach Bar

09.08. 18:30

kayak%281%29.jpg
Kromě paddleboardů si na Vltavě můžete zahrát i plážový volejbal. Foto: Kayak Beach Bar

Není piknik jako piknik

Zatímco na Štvanici se chystá piknik pro bezdomovce (a ruku k dílu samozřejmě můžete přiložit i vy a dostavit se sem s nějakou vlastnoručně upečenou dobrotou), tak na Parukářku si můžete objednat jídlo pro sebe a pak hodovat při poslechu živé hudby. Zahraje trio Mirai z Frýdku-Místku a populární Slza (Lhůta záruční, Katarze aj.).



 

Dnešní otevíračka

Dnes se otevírá nová prodejna Levných knih, a to na Praze 4 u stanice metra Budějovická. A kdo ví, možná tu objevíte i nějaký z našich letních knižních tipů

 

Levné knihy

Široká a pestrá nabídka kvalitních a přesto levných knih jak pro dospělé tak i pro...


Letní kina dnes promítají

 

Letní kino v kolejišti: Akumulátor 1

Nákladové nádraží Žižkov

09.08. 21:30


 

Atlas mraků na střeše Veletržáku z 35mm kopie

Letní retrokino na střeše Veletržního…

09.08. 21:00


 

Letní kino v Šenkovně: 2Bobule

Šenkovna PUB

09.08. 21:00


 

Letní kino MeetFactory: Parade

MeetFactory

09.08. 20:30


 

Letní kino Výstaviště: Dancer

Bio Oko

09.08. 21:00


 

Kinobus Koupaliště Ládví

Kinobus

09.08. 21:00


 

Summer Cinema presents: The Hangover

U Bukanýra House Boat Music Bar

09.08. 21:30


 

Das Sommerkino Praha: Kolonie

Klubovna

09.08. 21:00


Letní kino to sice není, ale vidět to musíte: 

 

KINO Rudolfinum: Spalovač mrtvol (1968)

Galerie Rudolfinum

09.08. 20:00

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!