Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

(Ne)vánoční předvánoční tipy na zajímavé akce o víkendu v Praze

doporučujeme | 16. 12. 2016

Úvodem tohoto CityBeekendu spasíme všechny hříšné duše, které ještě nemají dárky. Tady jsou naše tipy, pokud sháníte:
⇒ designové papuče, super odolný batoh nebo třeba autíčko, co umí jezdit po stropě - KLIKNĚTE ZDE
⇒ originální Pukec, chytrý deštník, návštěvu jeskyně, domácí lipovou marmeládu - KLIKNĚTE ZDE
⇒ nanokravatu, dřevěné hodinky, malý dron, háčkovací Star Wars - KLIKNĚTE ZDE

clanky4/darkyFB-kopie.jpg

v

KDE ZALOŽIT NA VÍKEND UŽ V PÁTEK?

Vypněte si data v mobilu a užijte si začátek posledního adventního víkendu. Čtyři pražská kina promítají Best of 2016 jenom za 69 korun.  Galerie Rudolfinum v týdnu otevřela novou výstavu fotografií, které nebudou lahodit úplně všem… Nebo se nechte dovézt do kina 64 U Hradeb, kde velkým mejdanem oslaví Mezinárodní den migrantů.

clanky4/9ca9a23e59b2ca34c430b544acf50adc.jpg
© Juergen Teller - Plates/Teller, No. 75, 2015 - k vidění v Rudolfinu

KAM VYRAZIT V SOBOTU

Slož si origami jeřába, slož si origami slona, slož si origami svý holky, slož si svýho z celulózy klona. Ať už máš nebo nemáš zrovna s kým se hádat, začni origami skládat! (Nebo alespoň poslouchat.) Pak bychom se mohli, děcka, trochu vyklidnit, protože je advent a k němu neodmyslitelně patří charitativní jóga. Pokud vás poslední měsíc trápila otázka, jak asi chutná typická venezuelská vánoční večeře, tady se konečně dozvíte odpověď.

A jestli furt ještě řešíte ty dárky, zajděte na vánoční trhy do Holešovic nebo na zimní Dyzajn market k Národnímu divadlu.

clanky4/louskacek_lucerna.jpg
Louskáček nemůže chybět u žádného pečení vánočního cukroví.

KDE SI V NEDĚLI ODPOČINOUT?

“Ženo, k plotně!” tak zněla poslední slova neznámého muže, který marně hledal cukroví a pak ještě usilovněji obvazy. Takže sladké mistrovství nechte pánové hospodyňkám a zajděte se podívat na šampionát v přetahování nebo vezměte synátora do Technického muzea (vstup je jen za 50 korun).

Odpolední procházku na vytrávení nasměrujte do Loretánské zahrady u Hradu, kde si můžete zkusit nazdobit vánoční stromek. A odpoledne jste zváni na klasiku, balet Louskáček, ale v netradiční formě na plátně kina.

Hlavně neblázněte!​ Tyhle Vánoce budou nezapomunetelné.
Možné ne forever, ale forejt určitě. I kdyby třeba letos nenasněžilo…

news

Nových 10 tipů na originální VÁNOČNÍ DÁRKY (3. díl seriálu) 

Fotoreportáž: Jak vznikala interaktivní výstava NaFilM​

39 nových podniků, které byste měli navštívit

Prohlédněte si obří vzducholoď, která kotví nad DOXem

víkend  

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!