Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
17
prosince

Dyzajn market zima

Dyzajn market

zpět na výpis akcí
 

Výběrová prodejní výstava autorské tvorby na Piazzetě Národního divadla v Praze.

Začátek:17. 12. 16
Konec:18. 12. 16
Cena:Zdarma
Čas:10:00 - 19:00
Kategorie: lifestyle|Nakupování, Móda

Dva víkendy 10. - 11. 12. a 17. - 18. 12. 2016 (všechny dny 10:00 - 19:00), 300+ designérů, skvělé jídlo a pití, doprovodný program a spousta překvapení.

Druhý a třetí prosincový víkend se Dyzajn market poprvé rozprostře na Náměstí Václava Havla. Dva víkendy po sobě se až 300 designérů, autorů, tvůrců a výtvarníků sejde pod jednou "střechou" a představí svoji tvorbu široké veřejnosti.
Předvánoční atmosféru dotvoří i zajímavý doprovodný program. Zhlédnout budete moci divadelní představení nejen pro děti, hudební vystoupení sólistů i koncerty kapel nebo se nechat vánočně naladit tematickými DJ sety. Bude připraveno i několik zajímavých workshopů s vánoční tématikou.

Po oba víkendy bude na Náměstí i 13 pečlivě vybraných stánků s jídlem a pitím, které jinde nenajdete.
 

Piazzetta Národního ...
Tel:
Národní 4
Praha 1
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: