Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

Nanokravata, modrý slon, dřevěné hodinky… TIPY NA DÁRKY (3. díl)

doporučujeme | 14. 12. 2016

Tik ťak, tik ťak… Svěží vánek se vám v následujících 10 dnech bude setsakra hodit, jak budete zpocení od lítání po vánočních nákupech. Dejte si klidně bonbón, co obsahuje dvě kalorie, a než se vám v ústech rozpustí, zkonzumujte i dalších 10 tipů na originální dárky, které by nás v CityBee rozhodně potěšily. Mimochodem, pokud si v tomto článku nevyberete, klikněte na PRVNÍ DÍL nebo DRUHÝ DÍL našeho dárkového seriálu, kde najdete 22 dalších doporučení.

[album/News_Model_News/1324/darky3_FB.jpg]

%C4%8D%C3%ADsla/Gold-01.jpgNanokravata
Ideální dárek pro všechny byznys manažery, právníky, lobbisty, obchodní cestující, budoucí maturanty, prasata i technologické nadšence. Stříbrná nanokravata je ošetřena speciální vrstvou, takže dokonce i kus raw dortíku, který vám odpadne od úst, po kravatě sjede a neumaže ji! Nanokošile zatím není v prodeji.
Nanokravata
cena: 598 Kč
více info na www
album/News_Model_News/1324/nanokravata-nanosilver-osetrena-revolucni-technologii.jpg

%C4%8D%C3%ADsla/purple-02.jpgLevitující stan
Máte-li doma slečinku, co s vámi odmítá chodit na čundr do Divoké Šárky, protože “přeci nebudu spát na zemi mezi tou havětí a odpadky!”, kupte jí tenhle úžasný stan, který zavěsíte nad zem mezi jakékoli tři stromy. (Ano, svým způsobem je to konec tradičního vandrování, před kterým varoval už Wabi Daněk v písni Franta má péra…)
Tentsile Trillium Hammock
cena: 250 dolarů (asi 6 300 korun)
více info na www

album/News_Model_News/1324/IMG_0087_1024x1024.jpg

%C4%8D%C3%ADsla/Claret-03.jpgMiniaturní vrtulník
Drony sice nejsou mezi mládeží tak populární jako youtuber Mischa, ale roztočit to s nimi můžete stejně jako při jeho písničkách. Výrobce sice ubezpečuje, že “díky konstrukci z měkkého pružného plastu tě nezraní ani přímá srážka s tímhle létajícím mrňousem” (myšlen je dron!), ale my vám doporučujeme. Nezkoušejte to na vlastní kůži stejně jako si nepouštějte tenhle song od Mischáka! (Nedělejte to! Neee...)
Nano dron
cena:
1 299 Kč
více info na www

album/News_Model_News/1324/nanodrone.jpg

%C4%8D%C3%ADsla/purple-04.jpgDrž hrnek!
Termohrnky z kolekce KeepCup jsou údajně jedním z nejprodávanějších artiklů na e-shopu ZOOT, protože… Eh… Nevim, dál!
Designový cestovní hrnek
cena:
od 239 Kč (různé velikosti)
více info na www
[album/News_Model_News/1324/FotorCreated_keepcup.jpg]

%C4%8D%C3%ADsla/blue-05.jpgLego ze dřeva
Kapla je dřevěná stavebnice z francouzského borového dřeva (proč to není třeba švýcarský modřín, netušíme). V šestikilovém balení najdete 280 pečlivě vysoustružených destiček, se kterými můžete postavit cokoli. Jen pozor, není k tomu přesný návod, takže pokud nebudete vědět, jak dál, nevolejte kouzelného mužíčka z obchodu IKEA (Kaplu vyrábí jiná firma).
P.S.: Slovo Kapla v klingonštině znamená “úspěch”.
Stavebnice Kapla
cena:
2 050 Kč
více info na www

album/News_Model_News/1324/kapla.png

%C4%8D%C3%ADsla/Black-06.jpgMatrace 2.0
Lamzac je inovovaná matrace, akorát ji nemusíte nafukovat a vypadá vlastně úplně jinak než staré dobré lehátko. Je to spíš takový přenosný Fatboy třeba k rybníku nebo pro festivalové povaleče. Samozřejmě můžete si ho dát i na zahradu nebo do koupelny. (A jestli s ním zkusíte sjet sjezdovku, pošlete nám pak video!)
Lamzac
cena:
2 090 Kč
více info na www

album/News_Model_News/1324/lamzac.jpg

%C4%8D%C3%ADsla/brown-07.jpgUháčkuj si Yodu!
Probuďte v sobě skrytou sílu a sáhněte po zbrani mocnější, než je světelný meč! Za pomoci pletací jehlice si můžete uháčkovat 12 postaviček ze Star Wars (v prodávané sadě je tedy materiál jenom na dva vý-tvory, ale návod na tucet). Impérium ručních prací vrací úder!
Star Wars Crochet
cena:
18,45 dolarů (asi 470 korun)
více info na www

[album/News_Model_News/1324/starwarscriche.jpg]


%C4%8D%C3%ADsla/purple-08.jpgDřevěné hodinky
Pokud jste tu změnu ještě nepostřehli, hodinky s kalkulačkou už jaksi nejsou úplně v kurzu. Máte-li doma nějakého hodinkofila, kupte mu raritní kus vyrobený ze dřeva. Třeba bahenní dub, nebo raději olivovník? Ze dřeva je ciferník i pásek, jen strojek je samozřejmě mechanický. Pod stromeček už se asi nestihnou vyrobit (zakázková výroba trvá 30 dní), ale potěšíte i dárkovým poukazem.
Hodinky Wooden land
cena:
různá (několik tisíc korun)
více info na www
[album/News_Model_News/1324/hodinky_FotorCreated.jpg]

%C4%8D%C3%ADsla/green-09.jpgOsobní kniha
Nakladatelství Modrý slon poskytuje dětem kouzelnou zkušenosti, že i ony samy se mohou stát součástí pohádkového světa. Prostě napíšete jméno svého dítěte/vnuka a ono se promítne do textu v knize. K dispozici jsou nejrůznější příběhy, leporela a pohádky pro děti od 1 do 10+ let. Jen pospěšte, objednávky uhrazené do pátku 16. prosince stihnou dorazit včas pod stromeček.
Osobní kniha
cena:
od 119 Kč
více info na www

album/News_Model_News/1324/01.jpg

%C4%8D%C3%ADsla/purple-10.jpgKam do divadla
Být, či nebýt alespoň o Vánocích za kulturního experta? Sázkou na úspěšný dárek prakticky pro kohokoli jsou lístky do divadla. Připomínáme proto náš říjnový článek, kde jsme představili sedm nejzajímavějších divadelních premiér této sezóny. Můžete tak svým bližním ukázat Spalovače mrtvol, nebo se společně s nimi zasmát jiné Famílii.
Divadla v Praze
cena:
různá dle představení a lóže
více info na www

clanky4/divadlo.jpg
 

DALŠÍCH 12 TIPŮ NA DÁRKY

(designové papuče, super odolný batoh nebo autíčko na dálkové ovládání, co umí jezdit po stropě…)

clanky4/darkyFB-kopie.jpg

A JEŠTĚ 10 TIPŮ NAVRCH

(Pukec, chytrý deštník, prohlídka jeskyní, domácí lipová marmeláda…)

clanky4/Vanoce2_FB-kopie.jpg

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!