Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

Tipy týdne: Oslavte konec prázdnin a hned pak začátek školy

doporučujeme | 28. 8. 2016

Prázdniny končí za zvuku písní z filmového plátna a škola začíná. Prvňáčci si první školní den mohou zpříjemnit návštěvou ZOO za korunu, větší holky módní přehlídkou a kluci (bez ohledu na věk) autogramiádou Jardy Jágra. Na Letné i v Troji se bude sportovat a kultura se usadí před Národním divadlem.

FotorCreated%2839%29.jpg

Pondělí

Fanouškové reggae, dancehallu a urban music mohou jásat, protože nejmladší syn Boba Marleyho to rozjede v Lucerně. Těží tenhle týpek jen ze slavného jména, nebo je skutečně nejplodnějším a zároveň nejoriginálnějším umělcem celé rodiny? Přijďte to posoudit.

 

Damian "Jr. Gong" Marley / JAM

Palác Lucerna - Velký sál

29.08. 19:00

Úterý
Prázdniny končí, ale něco nového začíná - farmářský trh ve Dvoře čeká (re)start. Přijďte nakoupit maliny, dát si dobroty z grilu nebo domácí nanuk. Od 10 hodin se zde bude konat živý hudební program v zázemí hospůdky s pergolou.

 

Léto ve Dvoře

Dvůr - tržiště

30.08. 10:00

Středa
Užijte si naplno poslední den, kdy dětem nemusíte pomáhat s úkoly a vyrazte do Valdštejnské zahrady. Hrát tu bude vážná hudba, ale kapku nevážné songy  - třeba Piráty z Karibiku. Větší školáky tedy klidně můžete vzít s sebou. Vstup je zdarma.

 

FOK ve Valdštejnské zahradě

Symfonický orchestr hl. m. Prahy FOK

31.08. 17:00

Čtvrtek
První školní den dětem prostě musíte zpříjemnit. Prvňáčky vezměte za korunu do ZOO, druháky a třeťáky třeba do "vodního světa " v Riegráčích a všechny malé milovníky bubnování  do Stromovky.

(Středo)školačky, ale i vysokoškolačky a další dámy by si neměly nechat ujít módní přehlídky v garážích Kotvy, ale i párty a další fashion akce po celém městě. Prvního září začíná nejen škola, ale i Mercedes-Benz Prague Fashion Week!

 

Mercedes-Benz Prague Fashion Week

Prague Fashion Weekend

01.09. - 07.09.

Pánům se možná do školy a do práce vstává stěží, ale na odpolední autogramiádu Jardy Jágra, se jim určitě půjde lehce. Hokejová legenda bude na Smíchově podepisovat svůj kalendář.

 

Autogramiáda Jaromíra Jágra

Obchodní centrum Nový Smíchov

01.09. 15:00

První školní den lze však oslavit i sportem. Sukňová cyklojízda je sice pro dámy, ale vsadíme se s vámi, že určitě potěší i všechny kolemjdoucí pány. Takže holky, vyvézt kola ze sklepa, ozdobit je, obléct sukně a hurá do sedel! 

 

Skirt Bike - dámská jízda

Dělám co cítím

01.09. 18:00

Pátek
Ve sportování doporučujeme pokračovat i v pátek. Startuje totiž sportovní festival Active for Life, na kterém si pod vedením profesionálních instruktorů vyzkoušíte aerobic, biatlon, hokejbal i zumbu. Toužíte-li po vodních sportech, musíte do Troji.

 

Active For Life

Active For Life

02.09. - 04.09.

U kanálu v Troji se bude fandit. Najděte si čas a přijeďte povzbudit (nejen) čerstvé olympijské medailisty, zažít olympijskou atmosféru v domácím prostředí a potěžkat si medaili Jiřího Prskavce.  V pátek je vstup zdarma.

 

ICF Canoe Slalom World Cup Prague

Canoe Slalom Prague

02.09. - 04.09.

Máte radši kulturu než sport? Piazzeta Národního divadla se v pátek „rozehraje“ hned na několika stanovištích. Čeká vás pohádka od Studia Damúza, poslední prázdninové grilování, mluvící domeček, který představí dramaturgický plán Činohry, jam-session u klavíru, baletní i operní program a dokonce i módní přehlídka.

 

Zahájení 134. sezony ND na piazzetě

Nová scéna

02.09. 16:00

Novinky v kinech:


 

Obr Dobr - Premiérový víkend

Freeman Entertainment s.r.o.

01.09. - 04.09.


 

Psí srdce - Premiérový víkend

Film Europe

01.09. - 04.09.


 

Super Duper Alice Cooper - Premiérový víkend

Atlantis Entertainment Cz

01.09. - 04.09.


 

Taxi 121 - Premiérový víkend

Bohemia Motion Pictures

01.09. - 04.09.


 

Smrt ve tmě - Premiérový víkend

FALCON a.s.

01.09. - 04.09.


 

ZOO - Premiérový víkend

Artnok film s.r.o.

01.09. - 04.09.

Divadelní premiéry:

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!