Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
30
srpna

Léto ve Dvoře

Dvůr - tržiště

zpět na výpis akcí
 

Zveme Vás všechny na nový restart farmářského trhu ve Dvoře.

Datum:30. 08. 16
Čas:10:00 - 19:00
Kategorie: gastro|farmářské trhy

Od 10 hod. se zde bude konat nepřetržitý, živý, hudební program v zázemí přijémné hospůdky s pergolou a se spoustou míst k posezení. Kafíčko pro nás zařídí Kavárna Čekárna. O to aby Vám náhodou nevyhládlo se postarají naše farmářské bistro spolu s mexickým občerstvením,grillem plným dobrot a nebo láhůdky z tržiště. Pan Bezdíček pro Vás jistě rád naplní udírnu svými uzeninami z Budislavi s prvorepublikovou recepturou.. K osvěžení dostanete pivečko, malinovku, čertvé ovocné sirupy, domácí nanuky a nebo třeba míchaný nápoj. Pro děti zde máme dětský koutek a aby si to naše ratolesti mohly opravdu užít jsou pro ně připravené dětské dílny a malování na obličej.

Na farmářském tržíčku bude spoustu letních dobrot od švestek, jablek,borůvek, jahod,malin a ostružin až po houby od pana Knápka. Přjdte si užít pohodové odpoledne. Těšíme se na Vás!

Dvůr - tržiště
Tel: 776329949
Klapkova 1035/28
Praha 8
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: