Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
02
září

Zahájení 134. sezony ND na piazzetě

Nová scéna

zpět na výpis akcí
 

Odpoledně-večerní program pro všechny věrné fanoušky Národního divadla, milovníky umění vůbec - ale i náhodné kolemjdoucí.

Datum:02. 09. 16
Cena:Zdarma
Čas:16:00 - 19:30
Kategorie: kultura|divadla

Piazzetu se pokusíme „rozehrát“ na několika stanovištích. Zahájíme pohádkou našeho pravidelného hosta – Studia Damúza, čeká nás poslední prázdninové grilování, mluvící domeček, který představí dramaturgický plán Činohry, možnost potisknout si vlastní „ND“ tričko, jam-session u klavíru, baletní i operní program… 

V rámci programu s námi pak ještě budete moct pokřtít historicky první "Národní med" nebo sledovat, jak scénografka a kostýmní výtvarnice Eva Bláhová před našima očima obleče sochu, zdobící piazzetu, do pletených zlatavých šatů Klimtovy Múzy.

Na piazzetě budete moct během celého zahájení potkávat členy Činohry, Opery, Baletu i Laterny magiky – a v 19 hodin se s vámi rozloučíme divadelní módní přehlídkou. 

V 16 hodin navíc začne přímo z piazzety živé vysílání Mozaiky Českého rozhlasu.

Přijďte s námi oslavit konec prázdnin a zahájit novou, už 134. sezonu Národního divadla!

Nová scéna
Tel: 224 931 482
Národní 4
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: