Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
02
září

Active For Life

Active For Life

zpět na výpis akcí
 

Active For Life je otevřený sportovní festival pro širokou veřejnost.

Začátek:02. 09. 16
Konec:04. 09. 16
Cena:200 Kč
Čas:00:00 - 00:00
Kategorie: sport|

Active For Life je otevřený sportovní festival pro širokou veřejnost. Tento multi sportovní víkend je zaměřený na většinu sportovních aktivit pro všechny věkové skupiny.

Active For Life je svou koncepcí a rozmanitostí jedinečným projektem, který nemá v ČR obdoby. Záměrem sportovního festivalu je sportovní osvěta, zaměření na zdravý životní styl, sportovní showroom a zábava, radost z pohybu, která je se sportem spojená a aktivně spojuje díky pohybu a sportu všechny skupiny lidí s handicapem i bez něj, děti i dospělé, dětské domovy a nadace.

Festival bude mít aktivní formu - velké setkání a konfrontace v rámci jednotlivých sportovních aktivit formou soutěží, turnajů, závodů, vícebojů o hodnotné ceny, a to jak pro amatéry tak profesionály (exhibice). Součástí festivalu budou také Active for Life Games, do kterých se budou moci zapojit různé firmy a jejich zaměstanci,děti a rodiče, školy, sportovní oddíly, dětské domovy a handicapovaní sportovci i amatéři.

Samozřejmě si budou moci návštěvníci taky veškeré sportovní disciplíny vyzkoušet pod vedením instruktorů či formou workshopů. Nedílnou součástí festivalu budou i benefiční závody a turnaje pro nadace.

Poslední významnou součástí festivalu bude účast sportovních, tanečních, hereckých a hudebních osobností, se kterými si budou moci návstěvníci zasportovat a popovídat si. Na závěr proběhne focení s autogramiádou.

Active For Life
Tel:
Hostivařská přehrada
Praha 15
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: