Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

CityBeekend: S příborem mezi ploty

doporučujeme | 28. 5. 2016


Celovíkendový gastro-hudbo tip: Od pátku do neděle vás královsky pohostí Prague Food Festival v zahradách Pražského hradu. Letos se dle filozofie Taste Waste bude hodovat kompostovatelnými příbory. A bláznivou víkendovou zábavu připravil festival Mezi ploty. V areálu Psychiatrické nemocnice Bohnice vystoupí 100 účinkujících, no je to normální?

newsletter2/22_uvodni.jpg
Víkend plný festivalů s jídlem a hudbou.

Pátek večer
S hudebními a gastro festivaly pokračujeme směle dál. Oslavte sklenkou vína, že jste přežili další pracovní týden na festivalu Praha pije víno. Startuje také 11. ročník Refufestu v industriálním prostřední Nákladového nádraží Žižkov. Anebo si zajděte na hip hop do Národního. Je to teda kavárna v budově Nové Scény, ale ruku na srdce, kdo z vás už tam pařil?

Sobota
A jíme dál! Na Tachovském náměstí zaparkují kuchyně na kolečkách a nasytí hladovějící během Žižkov Food Festivalu. Jak by to vypadalo, kdyby se Švejk vydal do Vietnamu, se dozvíte na Slavnosti pěti smyslů – hudba, tanec, zábava a vietnamské pochoutky zaručeny. Anebo zajděte na nákupy do Národního. Je to teda na Piazzetě, ale zato Dyzajn Market.

newsletter2/22_dyzajnmarket.jpg
Letní limitovka Dyzajn Marketu se neobyčejně vyvedla.

Neděle
V neděli běžte pro paraple. Neznamená to hned, že bude pršet (spíš by nemělo). Rozhodně tím ale podpoříte dobrou věc. Za odměnu vám pak zahraje Divokej Bill. Nebo běžte nakupovat. Muži na bazárek Man Cave a ženy k blogerkám na Bloges Boat Market.

Pro děti
O víkendu se předčasně slaví Den dětí. Vybírat můžete ze dvou desítek akcí. Když už jsme v tom festivalového tématu, tak doporučujeme Ratolest Fest. Děcka unavíte na čerstvém vzduchu i ve Žluťákách na Královském dětském dni podle Karla IV. Kdyby přeci jen pršelo, zkuste Šmoulí show v Tipsport Aréně.

newsletter2/smoulove.jpg
Taťka Šmoula, Šmoulinka a další modří kumpáni v obří velikosti.

news

Kámoška je „Bride to be“. Kam na rozlučku?
Poctivá porce jarních akcí
Desítky nových podniků v Praze
Praha si zamilovala balkánské beaty dua MALALATA

víkend  

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!