Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
27
května

The origins of Hip Hop

Café Nona

zpět na výpis akcí
 

Přijďte 27.5. do cafe NONA zaskákat na starý pecky z mládí a zase jednou pořádně zakalit.

Datum:27. 05. 16
Cena:100 Kč
Čas:20:00 - 23:00
Kategorie: zábava|party a kluby

Pokud máš rád klasiku, tedy Oldschool hip hop či Golden age hip hop, máme pro tebe jednu zajímavou nabídku na konec května. 27. května 2016 se totiž na Národní třídě v Praze rozezní to nejlepší z rapu 80tých a 90tých let a místo konání nebude jen tak ledajaké, půjde přímo o prostory Národního divadla. Konkrétně se party odehraje v prostorách kavárny CAFÉ NONA v 3. podlaží Nové Scény Národního divadla.

Party, která startuje od 20:00, nese název The Origins of Hip Hop a během večera se zde prostřídají 4 ostřílení dýdžejové. Jedním z nich bude například DJ Enemy, kterého můžeš znát zejména jako výborného producenta, jenž má na kontě beaty pro ty nejlepší ze scény jako Vladimir 518, Moja Reč, James Cole, Pio Squad, La4, Smack, Ektor či Strapo. Dále se zde objeví Poeta z rádia Spin či DJ Double J a DJ Langustone.

Café Nona
Tel:
Národní 4
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: